Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, κατά τη συνάντηση του Δημάρχου Κω με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκη Βορίδη, ανακοινώθηκε η έγκριση της χρηματοδότησης για την υλοποίηση της πρότασης του Δήμου Κω, που αφορά στην κατασκευή 3 θόλων – γήπεδα μπάσκετ ενός εκατομμυρίου τετρακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ.
Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση αφορά σε τρια γήπεδα Θόλους, σε Κω, στο Ζηπάρι και στην Κέφαλο. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Κω, ενισχύοντας την ποιότητα ζωής και τις ευκαιρίες άθλησης για τους νέους και όχι μόνο. Επίσης
Ο Δήμαρχος Κω ανακοίνωσε επίσης σε δεύτερο χρόνο την ίδρυση νέου δημοτικού σχολείου στο Πυλί σε δεύτερο χρόνο, μετά τη διαβεβαίωση του υπουργού κ.Βοριδη για χρηματοδότηση του, όπως επίσης τη μελέτη νέου βιολογικού στο Κ.Υ.Τ. το οποίο θα γίνει «άμεσα».